El pregó de la mollerussenca Cóncep Miró obre les Festes de Sant Isidori

04/04/2018

Tècnica de Protocol de la Generalitat de Catalunya i llicenciada en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, Cóncep Miró va fer un repàs als seus primers 18 anys de vida passats a Mollerussa

La mollerussenca Cóncep Miró va ser l’encarregada de realitzar el pregó de festes amb el que es va donar el tret de sortida a les Festes de Sant Isidori. Tècnica de Protocol de la Generalitat de Catalunya i llicenciada en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona, on va estar treballant durant 20 anys, Cóncep Miró va fer un repàs als seus primers 18 anys de vida passats a Mollerussa. També va reivindicar la importància de l’escola i el seu paper vertebrador en el país així com el repte que avui en dia encara suposa la formació contínua per la dificultat de compaginar activitats laborals, estudis  i conciliació familiar.

 

Cóncep Miró també va fer referència a la situació política senyalant que tot i ser “un pregó sota l’aplicació del 155” també “és un temps d’esperança i il·lusió per convertir el país en un lloc més just, millor i més lliure”. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo i l’actual rector de la parròquia, Alfons Bustos també van adreçar unes paraules al públic del Teatre L’Amistat abans de posar el punt i final a l’acte, que va anar a càrrec del grup local Walkin’ Roots.

 

 

Anna Berga