El primer ‘Nits d’estiu al Poal’, a la masia El Molinet

Buhos, al Mascançà Sona Fort de Linyola

La masia El Molinet, als afores del Poal, acull demà a les 19.00 h la primera edició de Nits d’estiu al Poal. Es tracta d’una festa gastronòmica en què els assistents podran degustar la cuina dels restaurants lleidatans L’Espurna –que oferirà embotits, formatges, tapes, arrossos i brasa– i Alombra –amb focaccies al forn de llenya elaborades amb producte local i italià.

Així mateix, hi haurà un tast de vins a càrrec del sommelier Toni Lara i es podran degustar productes de diversos cellers. Durant l’esdeveniment, hi haurà música en directe i un food truck de Laburguer Truck. Les entrades per a la festa es poden adquirir a macadamaevents. com per un preu de 10 euros. La ubicació escollida per a aquesta primera edició de l’esdeveniment, El Molinet, és un monument noucentista que consta de diversos edificis construïts al voltant d’un molí.


Buhos, al Mascançà Sona Fort de Linyola

La popular banda de Calafell Buhos, amb la seua particular fusió de rock i mestissatge, protagonitzarà aquest dissabte a Linyola la 12 edició del festival Mascançà Sona Fort, impulsat per l’ajuntament i l’Agrupació del Jovent d’aquesta localitat del Pla d’Urgell. La festa se celebrarà a la pista poliesportiva de Linyola a partir de les 23.30 i comptarà també amb les actuacions dels DJ Sergi Domene (Flaix FM) i ArtAtack. L’entrada val 12 euros a taquilla.
Infolleida