Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones per un delicte contra la salut pública a Castellnou de Seana

13/09/2022

Els fets van succeir ahir a la tarda, pels volts de les 16.00 hores

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir ahir, un home de 41 anys i una dona de 22 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Els fets van succeir ahir a la tarda, pels volts de les 16.00 hores, quan una patrulla de Mossos d’Esquadra que estava fent patrullatge preventiu va observar, al quilòmetre 480 de A-2, un vehicle efectuant una circulació erràtica.

Davant la possibilitat que el conductor pogués estar conduint sota els efectes de begudes alcohòliques, o substàncies estupefaents, els agents van aturar el vehicle al quilòmetre 1 de la LV-3343, al terme municipal de Castellnou de Seana (Pla d'Urgell).

Els mossos van observar que conductor i l'acompanyant  tenien  una actitud nerviosa i, a les preguntes dels agents, van contestar amb respostes contradictòries, fet que va motivar que sospitessin que podien haver comés algun il·lícit penal i es va procedir a escorcollar el vehicle.

Fruit de l'escorcoll es va trobar, amagats en un sac que estava al maleter, quatre paquets de marihuana, amb un pes de 500 grams cadascun, un moneder a la zona de l'acompanyant, amb 1.650 euros, i un estoig a la part de conductor a l'interior del qual hi havia 3.000 euros en moneda fraccionada.

Davant d'aquests fets es va procedir a la detenció del conductor i l'acompanyant per un delicte contra la salut pública.

Els detinguts passaran properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cervera.

Infolleida