Èxit del primer Qboda-Market al Palau de Margalef

23/11/2021

Els organitzadors destaquen l’afluència de públic durant tot el dia cridats pel fet que era l’únic esdeveniment per a nuvis l’any 2021 a Lleida

Més de 600 persones van visitar elp assat diumenge el primer Qboda-Market al Palau de Margalef. Nuvis i núvies majoritàriament que es casen l’any 2022 que els faltava algun proveïdor per contractar o molts nuvis que es casen l’any 2023 i comencen a mirar espais, expositors, serveis i productes. Els organitzadors destaquen l’afluència de públic durant tot el dia cridats pel fet que era l’únic esdeveniment per a nuvis l’any 2021 a Lleida.

A l’esdeveniment si van presentar 38 expositors diferents entre vestits de núvia i nuvi, wedding planner,  restaurants, fotògrafs i vídeo, opcions de cosmètica saludable, perruqueria, clíniques d’estètica, entrenadors personals, càtering, lloguer de material i molts altres per fer que el dia del casament surti perfecte. Entre els expositors tots valoren molt positivament el Market, tant per la ubicació, com per les instal·lacions del Palau de Margalef.

Cal destacar expositors com Viajes Ecuador, la Joieria Torres ambdós de  Lleida, Flaires Disseny Floral,  Annaï Centre d’Estètica o  Oui Oui Castellar que van atendre més de 50 parelles cadascun als seus estands, en un sol dia. 

Els altres expositors que es van emportar el nombre més gran de visites van ser els estands de vestits de Núvia Booknovias i Marina Codina Atelier i els de nuvis Blackpier. I els fotògrafs Oriol Caru que en un sol dia va signar 12 serveis de fotografia per al 2022 i 2023 i Reinald Pomes amb un nombre similar de contractes, no ens ho podíem imaginar millor, ens comenten.

L’organitzadora de casaments Lligabosc wedding planner assegura que moltes de les parelles que van passar pel seu estand, eren nuvis i núvies 2023, que estan iniciant el seu casament i busquen en l’organització del seu dia un suport a tota l’organització.

SEGRE MOLLERUSSA