Festa al pavelló per acabar el curs de l'Associació de Dones

Taller sobre com prevenir la violència de gènere digital a Bell-lloc

El pavelló poliesportiu del Palau va acollir un berenar que va servir per acabar el curs de l’Associació de Dones del Palau d’Anglesola, acte que va tenir Lo Pau de Ponts com a convidat especial. Durant la vetllada es van sortejar diversos regals procedents de diferents comerços locals.

L’entitat ha organitzat diferents activitats durant el curs com per exemple conferències, sessions de cinefòrum o tallers de cuina.


Taller sobre com prevenir la violència de gènere digital a Bell-lloc

La sala d’actes del viver d’empreses de Bell-lloc acull avui un taller dedicat a identificar, prevenir i respondre davant la violència de gènere digital. La sessió, organitzada per l’ajuntament del municipi a través de la regidoria d’Igualtat i Feminismes, anirà a càrrec de l’associació La Llamborda.

L’objectiu és donar a conèixer els factors que fan que es reprodueixin les violències masclistes a les xarxes socials, identificar-les i adquirir estratègies per prevenir-les, així com oferir recursos especialitzats per tractar-les i denuncia-les. La sessió es portarà a terme a partir de les set de la tarda i forma part del cicle d’activitats formatives que acull el viver al llarg de l’any.

Infolleida