Festa il·legal a la Serra de Mollerussa amb 18 persones implicades

20/10/2020

En adonar-se de la presència policial, alguns dels participants es van dispersar en cotxe o corrent. Els agents van sancionar 15 d'aquestes persones per no dur mascareta

La Policia Local ha intervingut la matinada de diumenge en una festa il·legal al parc de la Serra on ha identificat un total de 18 persones, la majoria veïns de Mollerussa tot i que sis són d’altres localitats com Alfarràs, Balaguer, Bellpuig, Menàrguens o Vilanova de Bellpuig. Així mateix, ha sancionat 15 d’aquestes persones per no dur la mascareta, vuit per incomplir la prohibició de fer trobades de més de sis persones, quatre per desobediència a l’autoritat i quatre més per consum d’alcohol a la via pública.

Els fets van tenir lloc al voltant de quarts de sis de la matinada del dia 18 quan una patrulla de la Policia Local, fent tasques rutinàries de control, va observar la presència d’una desena de vehicles al Parc de la Serra en les proximitats d’una casa abandonada i un grup de gent reunida a l’exterior. En adonar-se de la presència policial, alguns dels participants en la trobada es van dispersar, fugint en cotxe o bé corrent i quatre d’elles es van enfrontar als agents negant-se a identificar-se. La patrulla, que va demanar suport als Mossos d’Esquadra, va poder identificar in situ alguns dels participants i d’altres ho van ser posteriorment després d’haver comprovat les matrícules dels cotxes que hi havia al lloc dels fets.

INFOLLEIDA