Finalitzen les obres de la travessera del Palau d'Anglesola

05/12/2022

L'obra més important ha estat corregir una corba perillosa del carrer la Bassa i carrer la Fassina

La Diputació de Lleida ha arranjat la carretera local LV-3321, que travessa el nucli urbà del Palau d'Anglesola. L'obra ha contemplat el traçat des del pavelló poliesportiu fins a la Novella Baixa, connectant amb la carretera de Linyola a Mollerussa. Ha posat l'accent en la millora de la seguretat viària, procurant reduir l'excessiva velocitat d'alguns vehicles.

S'han executat diferents actuacions: des de pintar una doble línia i posar nous passos de vianants elevats a l'avinguda Sant Roc per reduir velocitat i millorar la seguretat de la via, fins a rehabilitar el ferm de la plaça Catalunya, carrer la Bassa i carrer la Fassina, passant per renovar totes les rigoles de banda i banda de carrer. També s'ha millorat la senyalització vertical, aprofitant treure la circulació del trànsit pesat del mig de la vila i per indicar el camí de Sant Jaume i el camí Ignasià.

Tanmateix, l'obra més important ha estat corregir una corba perillosa del carrer la Bassa i carrer la Fassina, un punt negre vial del Palau d'Anglesola que no tenia ni vorera.
L'obra l'ha realitzat Sorigué i ha comptat amb un pressupost d'execució de 378.929,92 € finançat íntegrament per la Diputació.
El president de la Diputació, Joan Talarn, ha visitat les obres acompanyat de l'alcalde de la vila.
SEGRE MOLLERUSSA