‘Gastrosarau’ Tasta & Lletres, literatura i gastronomia de proximitat

01/06/2022

El diumenge també tindrà lloc la XVI Cursa de la Guineu

En la que hauria de ser la 20 edició de la Fira Cominart. Arriba a Vilanova el 'Gastrosarau'. Una renovació de l'antiga Fira que manté la seva essència, els productes de proximitat.

Els assistents podran gaudir de gastronomia i literatura local amb activitats per a totes les edats. La jornada començarà a les 18.30 h de la tarda amb un (conta contes infantil) a càrrec de Genet Blau. Després arribarà el torn del maridatge.

 

La jornada conclourà amb l'actuació musical del grup Mi&Me. Tot plegat, tindrà lloc al barri que es coneixia com a Vilaclosa. Per la seva banda, l'activitat al municipi començarà al matí amb la 16a edició de la Cursa de la Guineu, una de les pioneres en oferir la modalitat de cadira de rodes.

La prova puntua en el circuit de ponent. Les inscripcions s'han de fer de manera telemàtica excepte el dissabte a la tarda al Poliesportiu o a Cal Xai. Paral·lelament, també hi haurà una marxa popular i les curses infantils. El lloc de sortida serà al carrer Urgell a les 9 h del matí. Una part dels benificis es destinaran als refugiats ucraïnesos.

JULEN ANDRES CARRALERO