"Greenpark Festival" col·labora amb la iniciativa de recuperació d'oliveres cremades de l'ACUDAM

02/08/2019

El festival de música techno de la província de Tarragona farà una donació econòmica per a la campanya de l'Olivina, que té per objectiu la repoblació de conreus cremats després dels incendis del mes de juny

Els organitzadors de Greenpark Festival, Marc Aznar, Xavier Calavera i Joel Sánchez, han manifestat la seva voluntat perquè l'esdeveniment musical contribueixi en la millora del territori. D'aquesta manera, en la primera edició del festival es destinarà 1 euro de cada entrada per la campanya de recuperació d'oliveres cremades que porta a terme l'entitat ACUDAM de Mollerussa. A més, durant la jornada que se celebrarà dissabte dia 7 de setembre a la Zona Verda del polígon de la Drecera de la Selva del Camp, s'habilitarà un espai específic on els visitants podran realitzar aportacions individuals per la campanya, així com adquirir físicament l'Olivina. En aquesta línia, els organitzadors expliquen que "una jornada d'aquest tipus que aglutina a moltes persones cal que tingui un compromís social i ajudi a millorar el nostre entorn". 

Pel que fa a la campanya de l'associació, a dia d'avui s’ha assolit la xifra de 1.185 oliveres reals per a la repoblació i s’espera que aquesta xifra vagi augmentant en les pròximes setmanes.

Infolleida