Guardó per a Fira de Mollerussa com a seu del Congrés de Fires de Catalunya

23/11/2018

La capital del Pla d’Urgell va acollir el 2014 la 21a edició de la convenció. El vicepresident de Fira Mollerussa, Xavier Roure, i el director, Poldo Segarra, van recollir el premi

El vicepresident de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, i el director de l’ens firal, Poldo Segarra, van recollir aquest dijous un guardó en reconeixement per haver estat seu el 2014 del 21è Congrés de Fires de Catalunya que organitza la Federació de Fires de Catalunya. El lliurament es va emmarcar en la celebració enguany del 25è Congrés de Fires, celebrat a Tortosa els dies 21 i 22 de novembre.

El Teatre L’Amistat de Mollerussa va acollir en novembre de 2014 la 21a edició d’aquesta convenció de referència per al món firal i punt de trobada del sector, amb la participació d’un centenar de professionals. L’intercanvi de coneixement és un dels altres motius del congrés, el qual en la seva 25a convocatòria a Tortosa va ser inaugurat dimecres per la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta.

Fira de Mollerussa és membre fundador de la Federació de Fires de Catalunya i el seu director Poldo Segarra ocupa actualment el càrrec de vicepresident segon de l’entitat.

 

Infolleida