I-nuits publica el seu primer disc: 'Em Rebel·lo'

13/05/2021

L'EP auto produït per la banda del Pla d'Urgell conté cinc temes propis en català que ja es poden escoltar a les plataformes digitals

El grup I-nuits de Sidamon (Pla d'Urgell) ha publicat aquest dimarts el seu primer treball discogràfic amb temes propis. Es tracta d'un EP que conté cinc cançons de pop – rock alternatiu cantades en català i que porta per nom 'Em Rebel·lo'.

I-nuits va avançar una de les cançons d'aquest disc el passat 29 d'abril. Es tracta del tema 'Les dones del carrer', que ja acumula mig miler de visualitzacions a Youtube

La banda ha composat i treballat durant el darrer mig any els temes que s'inclouen en aquest primer disc. Ho han fet aprofitant l'aturada forçada en l'agenda de concerts a causa de la pandèmia. D'aquesta manera, la I-nuits fa el salt al terreny de les cançons pròpies després d'iniciar-se com a banda interpretant versions de pop-rock alternatiu.


Les cançons d'aquest EP són: 'Així és fàcil''Les flors del meu jardí''Mirall endins''Les dones del carrer' i 'Em Rebel·lo'. Aborden missatges en clau feminista i de reivindicació del poder de la dona a la societat, però també busquen una reflexió sobre el moment actual i la necessitat de trencar motlles per fugir dels estereotips marcats des de les grans elits, entre d'altres qüestions.
 
Enregistrat i mesclat a l'estudi El Zulo d'Almacelles (Segrià), el primer disc d'I-nuits ha estat produït per Albert Gilabert (Üensdai i Noisedrome), d'El Traster de Mollerussa, i masteritzat a Catmastering de Manresa.
 
I-nuits presentarà el disc el pròxim diumenge 16 de maig a Bellvís en el marc d'un concert – vermut i més endavant tenen previst fer-ho a altres municipis de les comarques de Ponent com Penelles o Sidamon, entre d'altres.



Per escoltar i descarregar el disc: https://ditto.fm/em-rebel-lo

Vídeos a Youtube:
       
https://youtu.be/HZCKK6YtV8s
https://youtu.be/O9UB1cLR9NE
Infolleida