Iniciativa per avançar el sopar i adaptar-lo a l'horari europeu

01/12/2020

La campanya sorgeix arran del toc de queda. El Resquitx de Golmés, un dels vuit restaurants que s'hi ha adherit

Vuit restaurants de la demarcació s’han adherit a la campanya de l’entitat gastronòmica Como Pomona. Pretén reivindicar l’horari europeu i avançar l’hora dels sopars a partir de dos quarts de vuit de la tarda. La iniciativa compta amb el patrocini del patronat de Turisme de Lleida i la col·laboració del celler de Raimat i el Grup Nufri. L’objectiu és impulsar les reserves a l’hora de sopar i cenyir-se al toc de queda.

Cada restaurant oferirà un menú de quatre plats a un preu unificat de 40 euros. Els cuiners veuen aquesta campanya com una oportunitat perquè aquest horari sigui l’habitual entre els comensals.

La campanya es durà a terme durant els tres primers caps de setmana de desembre. Els restauradors coincideixen en dir que les reserves per sopar han estat inexistents durant la primera setmana d’obertura al públic.
RICARD GÓMEZ