Joan Reñé: “anirem passant davant del fiscal per no dir-li res perquè no tenim res a dir-li”

19/09/2017

L'alcalde de Fondarella i president de la Diputació de Lleida també ha rebut el suport dels seus veïns i veïnes

L’alcalde de Fondarella des de fa 30 anys i president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé ha rebut el suport dels seus veïns i veïnes en un acte que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda a la plaça de l’Ajuntament del municipi. Reñé està citat per la Fiscalia per donar suport a l’1-O i està previst que declari aquest dimecres a les 11 del matí a Lleida. Durant l’acte, el batlle ha criticat la brutal agressivitat per part de l’estat davant el dret a decidir dels catalans i catalanes i ha assegurat que el proper 1 d’octubre els habitants de Fondarella podran expressar-se lliurement a les urnes. A l’acabar, alguns dels assistents, s’han apropat a l’edil per mostrar-li personalment el seu suport.

Posteriorment, Reñé ha participat en un acte a favor del referèndum juntament amb l’expresident de la Generalitat, Artur Mas i l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha centrat l’atenció mediàtica i del públic per ser el primer dels alcaldes en declarar, aquest dimarts, davant la fiscalia.

Segons l’organització, unes 1.100 persones han omplert el Teatre L'Amistat de gom a gom i, fins i tot, s’ha habilitat una pantalla a l’entrada del teatre per a que aquelles persones que s’han quedat sense lloc poguessin seguir l’acte.

 

Anna Berga