Joves d’arreu de Catalunya fan un “doble voluntariat” al Camp de Treball de Mollerussa

17/07/2019

Durant dues setmanes els joves han creat jocs de gran format i cooperatius a les quatre escoles de la ciutat i també han realitzat tasques de voluntariat a l’ACUDAM

Conèixer la realitat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través del voluntariat als diferents serveis i seccions de l’Associació ACUDAM. Aquesta ha estat una de les tasques que han dut a terme la quinzena de joves d’entre 14 i 17 anys d’arreu de Catalunya que participen al Camp de Treball que es porta a terme a Mollerussa.

Durant dues setmanes la feina dels adolescents s’ha centrat, al matí, en crear jocs de gran format i cooperatius a les quatre escoles de la ciutat mentre que a les tardes han combinat activitats de lleure amb accions de voluntariat a l’ACUDAM.

Entre altres, els joves han donat suport al grup d’educadors de l’ACUDAM i també han realitzat diverses tasques al servei d’Habitatge, al Taller Ocupacional i en activitats de manipulats on han pogut compartir estones i experiències amb els usuaris de l’entitat.

Aquest Camp de Treball està gestionat per Quàlia de l’associació Alba de Tàrrega, entitat que també ofereix suport a persones amb diversitat funcional.

 

Anna Berga