Juan Manuel Sánchez, guanyador de MasterChef, presenta el seu “mètode del plat”

21/06/2018

El cuiner d’Almeria ha participat en una jornada formativa en l’empresa Argal

Evitar els aliments fregits o el consum excessiu d’oli d’oliva o sucres són algunes de les recomanacions que aquest dijous ha donat el guanyador de la primera edició de MasterChef Espanya, Juan Manuel Sánchez. El cuiner d’Almeria ha participat en una jornada formativa organitzada per l’empresa Argal on ha presentat el seu “mètode del plat”, que consisteix en que cada persona trobi l’equilibri entre el menjar que ingereix i les calories que necessita, sempre a través d’aliments sans i saludables.

Segons el cuiner, una dieta basada en aquest mètode ha de tenir un 50% de verdures i un 50% de proteïnes i hidrats de carboni a parts iguals. Això sí, sempre adaptat al ritme de vida de cadascú.

Aquesta sessió forma part d’un cicle de conferències on hi participaran diferents experts en l’alimentació tant a nivell gastronòmic, dietètic i de la salut com tecnològic.

 

Anna Berga