La 14a Mollerussa LAN Party torna a la presencialitat

07/11/2021

La 14a Mollerussa Lan Party recupera el format presencial. En l’edició d’enguany han passat 250 aficionats a les noves tecnologies on han gaudit de moltes hores de joc i del retrobament amb amics.

La LAN Party de Mollerussa celebra tornar al format presencial després de l'edició virtual de l'any passat. A causa de la situació sanitària el certament ha tornat amb restriccions covid on destaca la limitació d'aforament a 300 persones, no poder-se treure la mascareta i la prohibició de menjar i beure al recinte, tot i les circumstàncies, la valoració és molt positiva.

És la primera gran LAN PARTY que se celebra a Catalunya. L'esdeveniment ha comptat amb competicions on destaca el joc estrella, el League of Legends. A més a més, també s'han fet tallers i narracions dels tornejos per part de Gamesports Lleida. Activitats que ajuden a crear comunitat.

48 hores de joc, diversió, sèries i retrobament amb amics on la competició queda a un costat. Després de partides molt intenses i de victòries, la derrota ha arribat davant del cansament.

JULEN ANDRES