La 3a Mollerussa Drone Party oferirà simuladors de vols per als visitants

20/02/2018

La concentració que es celebra aquest cap de setmana vol atreure més públic i es dota amb tecnologia com a la Fórmula 1, amb una pantalla videowall de 140” que permetrà seguir les imatges dels pilots, la seva posició i els temps

La Mollerussa Drone Party arriba a la seva tercera edició amb l’objectiu d’atreure un major nombre de visitants. Per això des de l’organització treballen per a fer partícip al públic, i és que enguany podran assistir a les masterclass que impartiran els pilots, passejar per la zona d’expositors, seguir les curses de drones a través d’una pantalla gegant i també podran provar simuladors de carreres.

La Mollerussa Drone Party és l’únic esdeveniment al món en “48h non stop” i amb només 2 edicions celebrades ja s’ha convertit en tot un referent. Prova d’això és que les 150 inscripcions disponibles per aquesta tercera edició es van esgotar amb només 11 minuts.

La concentració estarà oberta al públic dissabte de les 10 a les 9 del vespre i diumenge de les 10 a les 3 de la tarda. L’entrada per als visitants serà de 2 euros, i entre tots els que omplin la butlleta, es sortejarà una Sphero.

Anna Berga