La 4a Fira Universitària presentarà l'oferta educativa de 25 centres

05/02/2019

La fira es celebrarà el proper 14 de febrer i espera rebre prop de 2.000 estudiants. Comptarà amb xerrades, taules rodones i la presència del Sr. Postu

Un total de 25 centres d’arreu de Catalunya presentaran la seva oferta educativa a la 4a edició de la Fira Universitària i d’Estudis Postobligatoris del Pla d’Urgell. La cita, que enguany ha avançat dates, es celebrarà el proper dijous 14 de febrer al Teatre L’Amistat de Mollerussa i espera rebre prop de 2.000 estudiants de 4t d’ESO i de 1r i 2n de Batxillerat de la comarca i també de les poblacions veïnes.

A banda dels estands de les 13 universitats i dels 12 centres d’estudis obligatoris, la fira oferirà un servei d’orientació i assessorament per als estudiants, a càrrec del Servei Educatiu del Pla d’Urgell. Així mateix, també comptarà amb la presència del Sr. Postu i al llarg del matí es faran tres xerrades sobre beques i ajuts a més de 3 taules rodones.

Tot i que la fira es celebra en horari de matí, a les 7 de la tarda hi ha prevista una xerrada oberta a tothom que anirà a càrrec del consultor en gestió de la qualitat, estratègia corporativa i lideratge, Jordi Besora.

Anna Berga