La biblioteca acollirà la presentació de l’obra guanyadora del 33è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa

22/03/2022

L’autora de Si no ho fas tu, ho faré jo, Àngels Fitó, presentarà l’obra que l’ha fet guanyar aquest premi literari, dotat amb 5.000 euros

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà aquest dijous 24 de març a dos quarts de vuit  del vespre la presentació de Si no ho fas tu, ho faré jo, de l’escriptora Àngels Fitó (Barcelona, 1970), que fou l’obra guanyadora del 33è Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, dotat amb 5000 euros. La novel·la tracta sobre el cost físic i emocional de les renúncies vitals a través d’un singular univers de personatges, segons l’autora.

La presentació comptarà també amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, la professora i escriptora Helena Rufat i Eulàlia Pagès, directora de Pagès Editors, que aprofundiran en el procés d’escriptura i edició del llibre a més de compartir-ne les impressions.

Presentació de la novel·la gràfica ‘Padrines’ a la Biblioteca Comarcal

A la Biblioteca Comarcal Jaume Vila també tindrà lloc avui dimarts 22 de març a dos quarts de vuit del vespre la presentació de la novel·la gràfica Padrines: cròniques de maternitat i criança d’una generació silenciada, amb l’autora, Mariona Visa; l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; l’editor de la col·lecció Doble Tinta de l’editorial Pagès, Jaume Barrull i la llevadora de l’ASSIR Lleida al Cap de Cervera, Sònia Capdevila. Padrines recull el relat de padrines veïnes de Mollerussa i la comarca explicant les seves experiències relacionades amb la maternitat.

Entrega del 6è Premi Saó de Ponent divendres al Teatre L’Amistat

El Teatre L’Amistat acollirà aquest divendres a les 9 del vespre l’acte de lliurament del 6è Premi Saó de Ponent per a textos teatrals per a espectacles de petit format, dotat amb 5000 euros i la primera edició de l’obra de la mà de Pagès Editors dins la col·lecció Teatre de Butxaca. En l’edició d’enguany, com a novetat, els participants en el guardó han hagut de situar la història a Mollerussa. El premi és una iniciativa de Saó de Ponent amb el suport de l’IEI de la Diputació de Lleida i de l’Ajuntament de Mollerussa.
Infolleida