La Biblioteca de Bell-lloc es renova amb 5 nous ordenadors

17/07/2018

La Xarxa de Punt TIC ha fet entrega de 5 nous ordinadors que han servit per ampliar l’oferta existent i substituir els que s’havien quedat obsolets

La Biblioteca Pública Joan Solà de Bell-lloc d'Urgell ha vist renovada i ampliada la seva dotació d’ordinadors. La Xarxa de Punt TIC, organisme que depèn de la Direcció General de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, ha fet entrega i posat en marxa 5 nous ordinadors, que han servit per ampliar l’oferta existent i substituir part del maquinari que s’havia quedat obsolet.

Aquests nous equips són de nova generació del tipus All-In-One (tot integrat), equipats amb una pantalla de 22” i amb webcam. Compten amb el sistema operatiu Ubuntu, seguint amb la política de reducció de costos potenciant l’ús de programari lliure de llicències, el qual disposa de moltíssimes aplicacions educatives per a que els més petits aprenguin de forma divertida. Així mateix, s'ha renovat el punt d'accés wifi de la biblioteca, pel que millorarà la velocitat d'aquells que optin per l'ús de l'ordinador portàtil.

Aquest canvi d’equipament permetrà millorar la qualitat dels serveis que s’oferien fins ara com l’accés a Internet, realització de cursos i tallers, suport per a realitzar tràmits des de l’ordinador, etc.

La biblioteca reobrirà el proper mes d'agost en horari de matí després de tancar per vacances durant tot el mes de juliol i recuperarà el seu horari habitual de tarda a partir de l1 de setembre.

Infolleida