La Boscana reobre aquest cap de setmana després de més de tres mesos

19/06/2020

Després de tres mesos i sis dies tancats el restaurant amb estrella Michelin, la Boscana reobre aquest cap de setmana les seves portes. Durant el confinament han estat recopilant les receptes que s’han fet al restaurant des del 2015.

El xef de la Boscana, Joel Castañé, juntament amb el seu equip està ultimant els nous plats que els clients podran degustar a partir d’aquest cap de setmana, després de més de tres mesos tancats. Aquest mes de juny, l’establiment obrirà només caps de setmana i festius per recuperar l’horari normal a partir del juliol.

A més de treballar en els nous menús degustació amb productes frescos i de temporada, el xef ha dedicat el període de confinament a recopilar i documentar totes les receptes que ha elaborat des de l’inici del restaurant, el 2015.

En total, 150 receptes que inclouen plats anteriors a La Boscana, com la costella de porc rostida o, elaboracions que no s’han acabat posant a la carta però que el xef no descarta poder recuperar.

Mariona Rebull i Martí