La campanya “Creixem amb la diversitat” aproparà la realitat de les persones amb discapacitat als estudiants de Mollerussa

03/12/2018

Aquest dilluns s'ha celebrat el Dia Internacional de les Persones amb discapacitat

El Teatre L’Amistat de Mollerussa ha acollit la celebració del Dia Internacional de les Persones amb discapacitat. Un dels actes centrals de la jornada ha estat la lectura del manifest “Una comunitat accessible per a tothom” que ha servit per reclamar les mateixes oportunitats per aquest col·lectiu pel que fa l’accés a l’habitatge, al treball a l’educació, a la cultura i a la salut.

L’acte també ha servit per fer anunciar la campanya “Creixem en la diversitat” que es durà a terme als centres educatius de la ciutat el proper curs. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar la realitat de les persones amb discapacitat a tot l’alumnat, fomentar l’educació en valors i ajudar a créixer amb la diversitat.

La part musical ha anat a càrrec de l’escola Siloé que ha interpretat la cançó “Puff, el Drac Màgic” amb pictogrames. La celebració ha culminat amb la construcció d’un mosaic amb el lema “creixem amb la diversitat” acompanyat d’un llaç taronja, color vinculat a les entitats socials que treballen amb i per a les persones amb discapacitat.

L'acte ha estat organitzat per l'escola Siloé, la Llar Terres de Ponent i l'ACUDAM

 

Anna Berga i Infolleida