La campanya "Disfruita-la a l'estiu" promou el consum de fruita entre els nens i joves de Golmés

03/07/2018

Durant el juliol prop de 600 nens i nenes participaran en algun dels 8 tastos organitzats dins aquesta campanya

Promoure el consum de fruita dolça entre nens i joves i buscar maneres per restablir l’hàbit de menjar fruita en l’entorn familiar és l’objectiu de la campanya “Disfruita-la a l’estiu” que aquest dimarts ha començat a Golmés on ha reunit a més d’un centenar de nens i nenes dels casals d’aquest municipi. Els joves participants han après les propietats i els beneficis de la fruita a través de l’espectacle “disfruita-la xic” que ha anat a càrrec del grup d’animació La Cremallera.

Des d’Unió de Pagesos, impulsors d’aquesta campanya,  ja fa 12 anys que promouen el consum de fruita entre els més joves, una tasca, però, que no és fàcil, segons expliquen.

A més de passar una bona estona i degustar la diferent varietat de fruita que hi ha a les terres de Lleida, tots els participants han estat obsequiats amb una carmanyola amb forma de poma  i un díptic amb consells per fomentar el consum de fruita entre els infants.

Aquesta iniciativa rep el suport de la Diputació de Lleida i durant aquest mes de juliol prop de 600 nens i nenes participaran en algun dels 8 tastos organitzats en els diferents municipis del territori com són Vallfogona de Balaguer, el Soleràs o Anglesola, entre altres.

 

 

Anna Berga