La celebració de la Mare de Déu de la Cabeza de Vila-sana combinarà els formats presencial i virtual

12/04/2021

La missa tindrà lloc diumenge, 25 d’abril, a les 12 del migdia

Vila-sana seguirà amb la tradició i enguany tornarà a tenir lloc la celebració de la Mare de Déu de la Cabeza. La missa es farà el diumenge 25 de d’abril, a les 12 del migdia. Es mantindran els més estrictes controls de seguretat i de distàncies requerits per lluitar contra la pandèmia provocada pel Covid 19.

Com que les limitacions d’aforament seran molt estrictes, la Confraria de la Mare de Déu de la Cabeza ha establert mecanismes perquè el miler de persones que acostumaven a anar a la celebració en època precovid, també puguin seguir la litúrgia de forma virtual. Per aquesta raó, la missa es retransmetrà a través del canal de YouTube creat per aquest esdeveniment: https://youtu.be/46uq0L7j3-Y

 La Mare de Déu de la Cabeza va arribar a Vila-sana procedent d’Andujar (Jaen) fa més de 300 anys i, des d’aleshores, està a la capelleta de la Casa Vella a on ha estat venerada per la població. L’any 1995 es va fundar la confraria amb l’objectiu de venerar-la dos cops l’any. Una, l’últim diumenge d’abril coincidint amb la festa de la romeria que es fa a Andujar, i l’altra per la Festa Major del setembre de Sant Miquel, ja que la Mare de Déu de la Cabeza és copatrona de la Vila-Sana.

JOAN GÓMEZ