La Festa Major de Vallverd, tot un èxit

10/10/2023

Vallverd ha celebrat amb èxit de participació en totes les activitats la seva Festa Major del 7 a 9 d'octubre de 2023.

El sopar de la nit del jovent de divendres va ser una de les novetats d'enguany, amb prop d'un centenar d'assistents, que va ser preludi d'una gran nit de festa amb el grup Band The Cool i els Djs Barcardit i Werner fins ben entrada la matinada.

El dissabte al matí es va dur a terme a l'espai Clot del Dimoni de la Casa de la Vila la presentació del llibre El presidi de Montclar, a càrrec dels autors Felip Gallart i Vicent Lladonosa. L'acte va donar pas al tradicional concert de Vermut al costat del Casal l'Espiga.

A la tarda, a l'espai del Clot del Dimoni els joves van organitzar un escape room per a totes les edats. Ja cap al vespre l'orquestra Montgrins va oferir un espectacular concert, amb la sala ben plena i una animada sessió de ball.

El diumenge al matí va ser el torn de la cercavila pels carrers del poble a càrrec de la colla Gegantera i grallers d'Ivars, enguany acompanyats també per la colla de l'Arreu de Mollerussa. Un espectacle infantil amb danses esbojarrades va completar el matí de festa major.

A la tarda, la sala del casal va acollir la representació d'un clàssic de teatre català: La Rambla de les Floristes de Josep Maria de Segarra, a càrrec de la companyia l'Agropecuària.
Infolleida