La Fira Autotrac arriba aquest cap de setmana amb més automòbils i bones expectatives

09/04/2019

Marta Felip, secretària d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, inaugurarà divendres la 31a edició del certamen.

La fira Autotrac de Mollerussa, dedicada als vehicles i maquinària agrícola i industrial d’ocasió, arriba aquest cap de setmana del 12 al 14 d’abril a la seva 31 edició. Comptarà amb un total de 37 expositors en un recinte de gairebé 20.000 metres quadrats. D’aquests, 23 corresponent al sector de l’automoció, 13 al de la maquinària agrícola que s’ubicarà al recinte exterior i 1 a serveis. L’edició d’enguany, en canvi, no comptarà amb camions ni caravanes tot i que en total, el nombre d’expositors s’ha incrementat amb dos més que l’any anterior.

A més, aquesta edició manté l’espai Low Cost que comptarà amb una gama de vehicles de fins a 6.000 euros que s’exposaran al davant i laterals del pavelló firal.

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, també s’ha mostrat confiat en mantenir les bones xifres pel que fa el volum de vendes, igual que ha passat per la Fira de Sant Josep.

El certamen firal serà inaugurat oficialment aquest divendres a les 6 de la tarda per la secretària general d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip.

Anna Berga