La fira Autotrac de Mollerussa arriba a la 31a edició

12/04/2019

La 31a edició d'Autotrac ha obert les seves portes al públic aquest divendres al matí. Durant tot el cap de setmana els visitants podran assistir als pavellons firals a partir de les deu del matí i fins a les vuit del vespre amb entrada gratuïta.

La Fira Autotrac de Mollerussa, dedicada al sector d'ocasió en maquinària agrícola i industrial i automòbils, arriba aquest cap de setmana a la seva 31a edició. Aquest divendres a la tarda, la Secretària General d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Marta Felip, ha estat l'encarregada d'inaugurar una edició que obre portes amb bones previsions.

L'alcalde de Mollerussa i president de la fira, Marc Solsona, s'ha mostrat optimista davant d'un certamen en què s'espera com a mínim, mantenir les xifres de negoci de l'any passat.

37 expositors ocupen els gairebé 20.000 metres quadrats de recinte firal i un any més, el certamen també compta amb l'espai "low cost", destinat a l'exposició de vehicles més econòmics. A més, per incentivar les vendes, des de l'organització i amb el patrocini dels expositors es realitzarà un sorteig entre tots els compradors amb un premi de 3.000 euros.
Mariona Rebull i Martí