La Plaça Espanya del Palau d'Anglesola passarà a dir-se Plaça 1 d’Octubre de 2017

02/01/2018

El consistori també va aprovar canviar el nom de l’Avinguda del Poal a Av. De la Pau i de posar nom a dues places, les quals encara no en disposaven: Plaça de la Independència i Plaça de la República

L’últim ple de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha aprovat per unanimitat canviar el nom de la Plaça Espanya pel de Plaça 1 d’Octubre de 2017. Aquesta proposta, que també inclou batejar 2 places i canviar el nom d’una avinguda, venia dels suggeriments fets per diversos veïns. Curiosament, aquesta plaça no té cap rètol que la identifiqui com a plaça Espanya i al  municipi és coneguda com a plaça Rames, donat el nom del taller mecànic que hi ha al davant.

En el mateix ple també es va aprovar batejar dues noves places amb els noms de Plaça de la República i Plaça de la Independència. També es canviarà el nom de l’Avinguda del Poal que es passarà a dir Avinguda de la Pau en motiu d’un monument inaugurat l’any 2012 en record a les víctimes de la Guerra Civil.

 

En el termini de 20 dies a partir del 27 de desembre, tothom que ho vulgui pot presentar les observacions que cregui convenients i una vegada passat aquest temps, l’acord esdevindrà de caràcter definitiu.

 

Anna Berga