La rua de Carnaval de Mollerussa tindrà finalment dos recorreguts

06/02/2018

Hi participaran un total de 17 comparses i s’espera més de 1.500 persones

Un total de 17 comparses i més de 1.500 persones participaran aquest proper dissabte a la rua de Carnaval de Mollerussa. Una rua que finalment comptarà amb dos recorreguts atenent a les peticions de les diferents entitats del municipi. L’anunci, fet pel consistori el passat mes, en el que s’informava que el recorregut tradicional de la rua es modificaria per fer-lo més curt i àgil responent així a la demanda d’algunes AMPA participants, va provocar discrepàncies en altres entitats favorables a mantenir el recorregut dels altres anys.

Finalment, la rua tindrà dos recorreguts. El punt de sortida i arribada és el Pavelló Firal, continuarà per Ferran Puig, Domènec Cardenal i Ferrer i Busquets fins arribar a la plaça de Manuel Bertrand. Un cop allí, la rua dels infants trencarà de nou cap al carrer Ferran Puig mentre que l’altre recorregut seguirà carrer Arbeca amunt fins a l’Avinguda del Canal.

 

Com ja es va anunciar el dia de la presentació, enguany la rua de Carnaval comptarà per primera vegada amb la presència del Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma que aniran a càrrec de la colla dels 50. Així mateix, després de la rua, la festa continuarà al pavelló firal amb el tradicional sopar i ball de Carnaval i el concurs de disfresses.

Anna Berga