L’Ajuntament de Mollerussa es persona a la causa contra el tècnic municipal i li suspèn el contracte laboral

13/05/2019

El consistori ha condemnat enèrgicament els fets i es posa a disposició de la investigació. També articularà un servei d’acompanyament per qualsevol ciutadà que ho pugui necessitar en relació al cas.

L’Ajuntament de Mollerussa es personarà en la causa oberta contra el tècnic municipal investigat per un cas de corrupció de menors, el contracte del qual ha estat suspès donada la seva situació processal. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que des del consistori es condemnen de manera enèrgica tots els fets que estan sortint als mitjans de comunicació i “ens posem a plena disposició de la investigació judicial i policial amb una política de màxima col·laboració i transparència per poder ser útils i aclarir els fets, que considerem molt greus”.

 El primer edil ha indicat que, tot i estar a l’espera de poder tenir accés al  sumari per conèixer de manera oficial l’abast de la situació, l’Ajuntament no pot restar passiu davant la gravetat del cas. Per aquest motiu, a banda també es preveu articular un servei d’assessorament i acompanyament psicològic per a qualsevol ciutadà que, en relació al cas, ho pugui necessitar així com també obert a l’entorn laboral de l’ex treballador municipal.

Així mateix, Solsona ha assegurat que “Mollerussa es reafirma en les polítiques de defensa dels drets dels infants i dels joves”. En aquest sentit, ha afegit que “malauradament aquest cas que estem vivint ha de servir per expressar la nostra política de tolerància zero davant qualsevol presumpta vulneració dels drets que afectin als infants i joves de la ciutat”.

 

Infolleida