L’Ajuntament de Mollerussa es personarà com a acusació en el cas del tècnic municipal si es demostra vinculació amb la feina

12/05/2019

El consistori estudiarà amb els advocats municipals les mesures laborals a aplicar al treballador després de conèixer la decisió judicial de presó

L’Ajuntament de Mollerussa estudiarà personar-se en la causa oberta contra el tècnic municipal investigat per un cas de corrupció de menors si es demostra que hi pugui haver qualsevol vinculació amb la feina que desenvolupava en el departament de Benestar Social i Ciutadania. Així mateix, també s’analitzarà amb els advocats municipals les mesures laborals a aplicar-li, un cop aquest diumenge al migdia s’ha fet pública la decisió judicial que dicta presó provisional per al detingut.

El treballador tenia vinculació laboral amb el consistori amb contracte fix des de principis del 2007 i a l’Ajuntament no consta cap queixa o denúncia prèvia per la seva actuació en el desenvolupament de les seves tasques. El consistori condemna els fets i es posa a disposició de la investigació, que segueix sota secret de sumari, per tot allò que sigui menester.

 

ERC també condemna els fets

El Grup Municipal d'ERC Mollerussa ha assegurat a través d’un comunicat que condemna i lamenta profundament els fets. En aquest sentit, han assegurat que estan al costat del consistori i sobretot de les possibles víctimes del detingut, a l’espera de saber l'abast real dels fets a la ciutat.

 

Infolleida