L'Ajuntament de Mollerussa habilita un sistema electrònic a les piscines per saber l'opinió dels usuaris

30/08/2019

L'alcalde, Marc Solsona, no descarta utilitzar el mateix sistema en altres equipaments de la ciutat

El consistori de la capital del Pla d'Urgell ha incorporat aquest estiu un terminal amb sistema electrònic in situ a les piscines municipals amb l'objectiu de facilitar que els banyistes puguin manifestar la seva opinió sobre el servei que s'ofereix. L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que no descarta utilitzar aquest sistema en altres equipaments de la ciutat per conèixer la valoració que en fa la ciutadania. 

Aquest és el sisè estiu consecutiu que el consistori realitza enquestes de satisfacció a les piscines municipals, que tambçe es poden contestar a través de la pàgina web municipal. 

L'objectiu del consistori amb aquesta iniciativa és potenciar la participació ciutadana en aquells aspectes que són susceptibles de millorar. En aquesta línia, l'enquesta telemàtica permet fer una valoració de diferents punts com la conveniència de l'horari i la durada de la temporada, la neteja de les instal·lacions o la seguretat. Tanmateix, també es pot valorar el tracte del personal de la taquilla o dels socorristes. A més, els usuaris poden aportar suggeriments i donar idees per solucionar mancances que hi pugui haver al recinte

Les piscines municipals van aconseguir durant la temporada passada una valoració global de 3,7% sobre 5.
Infolleida