L’Ajuntament de Mollerussa inicia les obres per habilitar el pàrquing del carrer Ferrer i Busquets

30/11/2017

Comptarà amb 37 places d’aparcament. Seguiran les obres a una parcel•la del carrer de Crist Rei per obrir 38 nous aparcaments i una altra al carrer de Ponent amb 12 llocs més

L’Ajuntament de Mollerussa ha començat aquest dijous les obres per habilitar un aparcament amb 37 places en una finca particular al carrer de Ferrer i Busquets, a la cruïlla amb el carrer de President Macià, unes obres a les que seguiran les que es faran per habilitar 38 places noves en un pati al carrer de Crist Rei i 12 places més en un altre pati amb entrada pel carrer de Ponent i sortida pel de la Forestal d’Urgell. Les obres aniran a càrrec de l’empresa de Mollerussa Serboniu SL, que es va adjudicar aquesta adequació per un import total de 40.664 euros.

Precisament aquest dijous es portarà a l’aprovació del Ple ordinari la modificació del contracte de concessió de la gestió de la zona blava d’aparcament (llegir notícia), motivada també per la reforma del centre urbà que implica la creació d’àrees de vianants restringides al trànsit. Així, la modificació contempla la supressió de 85 llocs d’aparcament a les places del Pla d’Urgell (12), de l’Ajuntament (10), de Manuel Bertrand (35) i els carrers de l’Onze de Setembre (13) i de la Ciutat de Lleida ( 15). Aquestes places seran compensades i augmentades en 9 places més en aquestes zones de nova habilitació que avui s’han començat a arranjar a aquest efecte i 7 places més que es guanyaran al carrer de Ferrer i Busquets.

 

Infolleida