L'Ajuntament de Mollerussa obrirà el dia 1 de maig el pati de Cal Jaques a la ciutadania

27/04/2021

Amb l'objectiu que la població pugui conèixer el nou espai urbà

L’Ajuntament de Mollerussa obrirà dissabte dia 1 de maig les portes del pati de Cal Jaques perquè la ciutadania el pugui visitar. D’aquesta manera, es donarà sortida a la demanda generada després de la seva estrena oficial aquest Sant Jordi acollint un taller familiar en el marc de les activitats organitzades per la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, segons ha dit aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha explicat que “serà una manera de posar en l’imaginari col·lectiu de la ciutadania” aquest nou equipament.

La iniciativa de Sant Jordi va despertar la curiositat no només dels participants en l’activitat sinó també de visitants que van voler conèixer el nou espai, alguns dels quals no ho van poder fer per l’aforament limitat amb motiu de la pandèmia, ha explicat Solsona. 

Per aquest motiu, aprofitant el dia festiu des del consistori s’ha organitzat aquesta jornada de portes obertes. L’horari de visita d’aquest nou espai, que data de 1783 i al qual s’accedeix per un carreró des del carrer de Jacint Verdaguer, serà de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 5 a les 8 de la tarda.

Infolleida