L’Ajuntament reparteix 5 premis de 100 molleuros entre els guanyadors del sorteig de l’aplicació Eàgora

19/11/2021

Les persones afortunades han estat escollides entre els 470 usuaris que ja s'han instal·lat l'app de participació ciutadana fins a finals d'octubre

L’Ajuntament de Mollerussa, juntament amb Mollerussa Comercial, ha entregat 500 molleuros que es podran gastar en els comerços de la ciutat, entre les 5 guanyadors del sorteig per promocionar l’app de participació ciutadana de Mollerussa Eàgora. Els guanyadors, que han recollit el premi de la mà de la regidora de Noves Tecnologies, Raquel Pueyo, i  de Núria Sans, representant de Mollerussa Comercial, han estat seleccionats per sorteig entre els 470 usuaris que van descarregar-se l’aplicació fins a finals d’octubre.

L’aplicació Eàgora està disponible per Android i Apple a les seves respectives stores, i permet als usuaris accedir i participar activament en l’activitat del municipi, a més de poder comunicar incidències, proposar iniciatives i ser una finestra per al comerç de la ciutat. Val a recordar que l’octubre passat, l’àgora digital va ser reconeguda per l’ACM amb un premi a les millors iniciatives locals.

Infolleida