L'Ajuntament repavimenta i adequa el pàrquing delcarrer Comerç que comptarà amb 23 places senyalitzades

24/01/2023

També repara el paviment d'un tram del camí d'Arbeca i construeix unpas elevat a l'alçada del carrer de Lluís Millet per millorar la seguretat.

L'Ajuntament està duent a terme aquesta setmana les obres d'adequació de la zona d'aparcament del carrer Comerç cantonada amb el carrer de Sant Isidori amb l'objectiu demillorar-ne les condicions per al seu ús públic i senyalitzar adequadament les 23 places amb què compta, una d'elles reservada per a persones amb mobilitat reduïda. La previsió és queles obres, que tenen un pressupost de 16.886 € (IVA inclòs) i són executades per Roma Infraestructures i Serveis SAU, estiguin enllestides en una setmana. Aquesta actuació se suma a quatre més que també es faran pròximament un que sumen en total prop de75.000 € del pressupost del 2022 destinat a la millora de la via pública i que encara nos'havien pogut executar, segons ha explicat aquest matí l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

En aquest sentit, una acta de les actuacions que es durà a terme aquesta setmanasón les obres de reparació del paviment d'un tram del camí d'Arbeca, en concret el comprèsentre la cruïlla del carrer de Sant Antoni i el carrer de Tarragona. Les obres han estatadjudicades també a Romà Infraestructures i Serveis SAU per un import de 26.280 € (IVAinclòs). També en aquest mateix carrer s'aprofitarà les actuacions per construir un nouressalt reductor de velocitat a l'altura del carrer de Lluís Millet per millorar la seguretat enaquesta via. Aquesta actuació que també durà a terme la mateixa empresa estàpressupostada en 3.873 €.

Així mateix, també es durà a terme la reparació d'un tram de paviment a l'avingudade Jaume I, concretament en el lateral sud de l'avinguda comprés entre la rotonda de laRonda Ponent i l'avinguda d'Ermengol V. El pressupost destinat a aquesta actuació és de12.804 euros (IVA inclòs) i també va ser adjudicada a la mateixa firma.

D'altra banda, una altra de les actuacions previstes en els pròxims dies és també lapavimentació d'un tram del camí de la tercera séquia del Canal d'Urgell, en concret el va desde l'antic pas a nivell sense barreres del passeig La Salle fins a l'encontre amb el futur VialNord. Aquesta actuació la durà a terme l'empresa Simó Farnell, SL i està pressupostada en14.031 (IVA inclòs). L'objectiu és fer el passeig més agradable en aquesta zona, que s'haconvertit també en una altra via verda del municipi.
Infolleida