L’antic Musicland, seu dels escoltes a partir del setembre

30/07/2019

El projecte, adjudicat per un pressupost de 290.400 euros, ha consistit en adequar les dependències per les necessitats de l’entitat.

L’Ajuntament de Mollerussa està ultimant els darrers retocs a les obres de reforma i redistribució de l’edifici de l’antiga discoteca Musicland, la qual ha estat habilitada com a seu per l’Agrupament Escolta Cal Met, entitat que celebra enguany els 50 anys d’història. Les obres han comptat amb un pressupost de 290.400 euros dels quals 90.000 han estat subvencionats per la Diputació. La intenció del consistori es que durant l’estiu es vagi acondicionant l’espai i que al setembre, ja s’hi puguin iniciar les activitats.

 

L’edifici compta amb una superfície útil de 946 metres quadrats, dels quals més de 800 s’han destinat a les dependències del cau, mentre que la resta s’habilitaran, en una segona fase, com a sala polivalent. Tot i la remodelació, el consistori ha volgut mantenir alguns dels elements decoratius de la discoteca, com uns cotxes de llauna de decoració o un dels taulells de recepció.

 

Solsona també ha afegit que aquesta adequació va lligada a les obres de millora del carrer Prat de la Riba i que esperen que en conjunt es comenci a generar “un flux de dinàmiques en aquesta zona” que s’havia desconnectat una mica del centre amb la remodelació del nucli urbà.

Mariona Rebull i Martí