L’Ateneu Golmesenc organitza un tast de vermuts a càrrec de Marnuthem

L’exterior del Teatre Casal de Golmés acollirà l’activitat gratuïta el divendres 12 de juliol a les 20 hores amb la presència dels creadors de la marca, originària de Bell•lloc d’Urgell

08/07/2024
 L'Ateneu Golmesenc organitza aquest divendres 12 de juliol un tast de vermuts de la marca Marnuthem, nascuda a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell), i reconeguda diverses vegades en certàmens internacionals per la qualitat de les seves begudes. L'acte, que tindrà lloc a les 20 hores a l'exterior del Teatre el Casal de Golmés, és gratuït i no cal inscripció prèvia per assistir-hi.

Marnuthem, la marca liderada per Marc Cuenca i Núria Sánchez, ha rebut diversos premis en l'àmbit mundial pels seus vermuts. Així, als recents 'World Drinks Awards' van reconèixer dues ampolles d'aquest projecte: el 'Marnuthem Vermut 2023', un vermut semisec valorat com el millor del món; i el 'Marnuthem Rosé 2024', que ha estat distingit com el millor vermut semidolç. Entre la seva gamma de vermuts, Marnuthem disposa del 'Licor amargo', un vermut de color vermell granat, el 'vermouth blanc', elaborat amb raïm macabeu 100% de la DO Costers del Segre, i el 'vermouth rosé', fet amb garnatxa 100% de la mateixa denominació d'origen lleidatana.

Onzè aniversari de l’Ateneu Golmesenc

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu onzè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones que es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les al voltant de la llengua i la cultura catalana. Amb els seus 11 anys de vida, ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.

Infolleida