L'emprenedoria, eix de la 9a Trobada de Dones Rurals del Pla d'Urgell

25/11/2017

La trobada, que s'ha celebrat a la Incubadora d'Empreses de Bell-lloc, ha comptat amb la participació de 5 emprenedores del territori

Ja sigui en l’àmbit econòmic, social, cultural o en altres, el paper de la dona en el desenvolupament del territori és essencial. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de fer un reconeixement a les dones de la zona, aquest dissabte la Incubadora d’Empreses de Bell-lloc (IDA) ha acollit la 9a Trobada de Dones Rurals del Pla d’Urgell que enguany s’ha centrat en l’emprenedoria.

Fa gairebé dos anys, L’Alexandra i l’Annabel van crear l’Editorial Apostroph a Alcoletge. En el cas de l’Irma, ella juntament amb la seva parella, van deixar la feina per fundar el Select Pàdel Indoor de Golmés. També la bell-lloquina Natàlia Taixà és sòcia, amb el seu marit, d’una explotació agrària i d’una empresa de taxis. I “T’he trobat” és el projecte d’assessoria d’imatge i personal shopper de la Sònia Morell.

I és que la crisi econòmica ha estat, per molts emprenedors, una oportunitat per a reinventar-se i treballar d’allò que realment els omple.

Actualment T’he trobat està finalitzant amb èxit la seva etapa a la incubadora d’empreses. Aquest espai dirigit a nous emprenedors acull 6 empreses les quals compten amb acompanyament i suport professional així com allotjament a un preu mòdic.

Anna Berga