Les dones de la comarca col·laboren amb el calendari de l’ACUDAM

22/10/2018

L’objectiu del projecte és recaptar fons per l’entitat social i destacar el paper de la dona a la comarca

Ivars d’Urgell, Castellnou de Seana i Mollerussa són alguns dels dotze municipis del Pla d’Urgell que, a través de les seves associacions de dones, col·laboren amb l’ACUDAM en l’elaboració del calendari solidari del 2019 que l’entitat mollerussenca està realitzant. L’objectiu de la iniciativa, a banda de recaptar fons per aquesta entitat social que treballa amb persones discapacitades, és destacar el paper de la dona a la comarca. 

En total s’han realitzat dotze sessions de fotos amb les diferents associacions, una per cada mes. En les fotografies hi apareixen quatre dones vestides de negre, de les respectives entitats, amb quatre membres de l’ACUDAM. Les sessions han anat a càrrec del fotògraf Albert Font, que es va interessar pel projecte de manera altruista.

 

ACUDAM preveu realitzar un segon calendari l’any vinent amb les associacions de dones de la resta de pobles del Pla d’Urgell. Es preveu que a mitjans de Novembre el calendari ja estigui enllestit i es podrà adquirir en diferents establiments de la comarca.

Anna Berga