Les obres del carrer Acadèmia deixen sense llum a una quarantena de veïns de Mollerussa

07/06/2018

L’avaria ha durat unes 6 hores

Continuen les obres del Pla de Barris al carrer Acadèmia on aquest dijous a primera hora de la tarda s’hi ha produït un tall de llum en el punt entre aquesta via i el carrer de Domènec Cardenal que ha afectat a una quarantena de veïns, segons Endesa. També ha afectat al semàfor del carrer Ferrer i Busquets de davant La Salle fins que s’ha resolt la incidència 6 hores després, cap a les 7 de la tarda. Des del consistori han anunciat que centralitzaran les reclamacions d’aquells veïns afectats a fi de que l’asseguradora les pugui valorar.

Per altra banda aquest dimarts han començat els treballs que afecten a la Plaça Pla d’Urgell i a la baixada d’aquest cap a la plaça de Manuel Bertrand. L’empresa adjudicatària Serboniu també ha començat ha actuar als dos carrers interiors de la Vilaclosa, que seran els primers en ser pavimentats.

Un dels sectors més afectat per aquestes obres és el dels comerciants. Per aquest motiu, i amb l’objectiu d’incentivar a la clientela a continuar comprant al centre mentre duren les reformes, des de Mollerussa Comercial porten a terme la campanya Obert per Reformes.

Aquesta campanya repartirà, fins el proper 14 de juliol, regals valorats en més de 3.000 euros.

Anna Berga