Les piscines de Mollerussa disposaran d'un elevador per a banyistes amb mobilitat reduïda

12/06/2019

El model té com a principal avantatge la facilitat amb la qual es col·loca i es transporta.

Les piscines d’estiu de Mollerussa, que obriran temporada aquest divendres dia 14, estrenaran enguany un elevador hidràulic per afavorir l’accés de les persones amb mobilitat reduïda al vas gran del complex municipal. Ho ha explicat l’alcalde de Mollerussa en funcions, Marc Solsona, el qual ha recordat que a la piscina coberta ja es compta amb un elevador amb aquesta funcionalitat i que recentment també s’ha instal·lat una plataforma elevadora per a persones amb problemes de mobilitat a l’Edifici Sant Jordi, seguint així la política d’eliminar barreres arquitectòniques als equipaments i dependències municipals perquè estiguin a l’abast de tothom.

 La previsió és que l’elevador hidràulic que s’ha adquirit per les piscines, amb un contracte menor de subministrat per un import de 5.536 euros, pugui estar operatiu durant aquest mes de juny. El model escollit, que és portàtil gràcies a les rodes que incorpora, té com a principal avantatge la facilitat amb la qual es col·loca i es transporta. Així mateix, l’elevador disposa d’un doble sistema d’accionament que permet a l’usuari utilitzar-lo sense ajuda de ningú des de l’interior de la piscina.

Pel que fa als abonaments de temporada, ja es poden retirar als mateixos preus que en les darreres tres temporades i que són 40 euros pels adults, mentre que el de joves d’entre 12 i 17 anys, serà de 30 euros i l’infantil, de 23 euros. Val a recordar que, a banda d’aquests tres que són els més habituals, també hi ha abonaments familiars per temporada, per família nombrosa, individuals per setmanes o individuals per aturats per setmanes, entre altres modalitats.
En darrer lloc, l’horari d’obertura serà de 10.30 del matí a les 20.30 del vespre els mesos de juny, juliol i primera quinzena d’agost i fins a les 20 hores els darrers dies d’agost i els dies de setembre. L’accés a les instal·lacions es fa des de fa ja algunes temporades amb una polsera amb xip.

 

 

Infolleida