Les piscines del Palau i Linyola inauguren temporada aquest cap de setmana

04/06/2019

Les piscines del Palau inauguraran temporada d’estiu a partir d’aquest dissabte. Durant dues setmanes i fins al 21 de juny obriran només per les tardes; a partir del 22 de juny obriran tots els dies els set dies de la setmana. 

Montserrat Meseguer, alcaldessa del Palau, explica que degut a l’avançament de la calor, el consistori ha decidit obrir abans del previst. “Generalment les piscines les inauguràvem un cop s’acabava el curs escolar, però vist la calor que va fer el passat cap de setmana, hem preferit obrir abans, almenys per les tardes, de les 15 fins a les 20.30h”, informa Meseguer.

L’alcaldessa recorda que tot i que les piscines estaran obertes per tots els públics, els menors de 14 anys, només podran accedir-hi si ho fan sota la supervisió d’un adult, “Tal com marca i de conformitat amb la normativa catalana de les piscines d’ús públic”, diu Meseguer.

L’horari d’obertura del complex a partir del 22 de juny serà d’11:30-20:30h.

Piscines de Linyola

D’altra banda les piscines de Linyola també obriran aquest cap de setmana. El servei de bar de les mateixes inaugurarà aquest divendres dia 7 a partir de les 19h.

Recordar que enguany l’ajuntament de Linyola i l’ajuntament de Bellcaire han signat un conveni de col·laboració per compartir l’abonament de les piscines municipals. Tots els usuaris que vulguin gaudir d’ambdues instal·lacions durant l’estiu, qualsevol dia, ho podran fer pagant una quota de temporada de 40 euros.

Segons Alex Mases, alcalde de Linyola, els dos alcaldes han dut a terme aquesta iniciativa degut a l’afluència de gent, tan d’un municipi com de l’altre, que reben aquestes dues instal·lacions. “També per la proximitat que hi ha entre els dos pobles, especialment ara que la carretera que els uneix (LP-3322) està totalment reformada i oberta a la circulació”, recorda l’alcalde.

Infolleida