Les places del centre seran el tema del 18è Concurs de Pintura Ràpida "Ciutat de Mollerussa"

17/09/2019

Es premiaran un total de 9 obres

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, han anunciat que les places renovades del centre seran el tema de la nova edició del Concurs de Pintura Ràpida "Ciutat de Mollerussa" que se celebra el dia 22 a la capital del Pla d'Urgell.

Roure ha recordat que en l'edició anterior ja es va dedicar aquesta zona com a temàtica principal abans de l'execució de les obres del Pla de Barris i ha detallat que es premiaran 9 obres dotades amb un import de 5.275 euros. En aquesta línia, el primer premi serà atorgat per l'Ajuntament de Mollerussa i l'ens firal amb 1.500 euros, mentre que el segon, dotat amb 1.000 euros, l'atorgarà la Diputació de Lleida. La resta de premis van a càrrec de diferents empreses del territori. 

Pel que fa a la inscripció, és gratuïta i es durà a terme al Teatre L'Amistat a partir de dos quarts de 9 del matí fins a les 12 del migdia. Els participants tindran temps fins a les 3 de la tarda per entregar les seves obres. En aquest punt, Roure ha convidat als mollerussencs a "donar un tomb pel centre" per veure el desenvolupament del concurs, així com a assistir a l'entrega de premis a dos quarts de 6 de la tarda al Teatre L'Amistat. 

En aquesta ocasió, el jurat del concurs està format per la presidenta del Cercle de Belles Arts de Lleida, Divina Drudis, i el mestre de l'Escola d'Art Superior de Disseny Ondara de Tàrrega, Xavier Brufau. També s'espera ampliar el jurat amb un altre professional, encara per confirmar.
Infolleida