L’Open Night més ‘màgica’ de Mollerussa Comercial arriba el proper 28 de juny

20/06/2019

Hi participaran una vuitantena de comerços que donaran el tret de sortida a la temporada de rebaixes d'estiu

L’Open Night de Mollerussa, la gran festa nocturna de Mollerussa Comercial, celebrarà el proper 28 de juny la seva edició més màgica amb la participació d’una vuitantena de comerços que donaran el tret de sortida a la temporada de rebaixes d’estiu. Tot això, amenitzat amb música i diferents activitats, entre les quals enguany hi destaca la màgia. Segons Mollerussa Comercial, la iniciativa de tenir un eix temàtic tindrà continuïtat en futures edicions i ha sorgit per “l’avanç i el després” que han suposat les obres de remodelació del centre de la ciutat. En aquest sentit, a partir de tres quarts de 10 de la nit i durant una hora hi haurà quatre mags que faran gaudir al públic a peu de carrer mentre que l’espectacle principal tindrà lloc a les 11 al carrer Crist Rei de la mà del mag Shado.

Les altres activitats que complementaran la jornada són el 4t Campionat solidari del joc de la botifarra, la música de fins a 6 discjòqueis repartits pels centre comercial, una ballada de country a la plaça 1 d'Octubre i l’exhibició de dansa a càrrec de les entitats i clubs de la ciutat. El gran moment, però, serà a partir de les dotze i un minut i fins les 3 de la matinada quan les botigues obriran les seves portes amb descomptes especials. Per tot plegat, s’espera que l’Open Night sigui de nou “tot un èxit”.

A més entre tots els compradors als establiments associats a Mollerussa Comercial se sortejarà, entre altres, un viatge a Londres per a dues persones amb entrades als estudis de Harry Potter i un cap de setmana a Barcelona, també per a dues persones, per veure l’espectacle del Mago Pop.

 
Pots consultar tot el programa AQUÍ.

Anna Berga