Macaco, Marky Ramone, Els Amics de les Arts i Boikot, caps de cartell del nou Mon Amour de Mollerussa

09/05/2018

El nou festival es celebrarà al Parc de la Serra els propers 22 i 23 de juny

Macaco, Marky Ramone, Els Amics de les Arts i Boikot, són els principals caps de cartell de la primera edició del Festival Mon Amour de Mollerussa que es celebrarà els dies 22 i 23 de juny al Parc de La Serra. En el festival també hi tindran el seu lloc, bandes del territori com Brams, Koers, Xeic!, i grups de versions com La Cosa Nostra o Allioli fins a completar un cartell format per un total de 16 bandes de deferents estils musicals.

En total s’hi invertiran 160.000 euros i s’espera aplegar entre 4.000 i 5.000 persones en aquest espai, que disposarà de zona d’acampada. El Mon Amour, que manté el nom de la festa que ja es feia per la mona, vol reactivar l’oci de la ciutat que en els últims anys ha anat minvant.

Els concerts començaran a les 6 de la tarda i s’allargaran fins les 6 del matí. Les entrades ja estan a la venda a la pàgina monamour.cat i tenen un cost de 23€ la entrada diària. L’abonament dels dos dies serà de 40€ o de 35€ a aquelles 2.000 primeres persones que presentin el programa de la Festa Major de Maig.


Distribució dels grups per dies:

DIVENDRES 22 de juny

  • Escenari principal: Marky Ramone, Macaco, Koers i DJ Monka
  • La Carpa: Brams, Lo Pardal Roquer, Fa1na, Allioli

DISSABTE 23 de juny

  • Escenari principal: Els Amics de les Arts, Boikot, Amparanoia, DJ Sendo
  • La Carpa: Cesk Freixas, Xeic!, Sense Sal, La Cosa Nostra

 

 

 

 

Anna Berga i Meritxell Castillo