Miralcamp recupera amb èxit la festa de la floració

08/04/2024

Firacamp va incloure la tercera Trobada de Tractors Antics, amb uns 70 vehicles participants | El mercat va oferir 35 parades

El municipi de Miralcamp va celebrar amb èxit de públic ahir la setena festa de la floració Firacamp, després de quatre anys sense celebrar-se. Va tenir un total de trenta-cinc expositors, la majoria, entitats locals i productors de proximitat. Les activitats van començar dissabte a la nit amb un tast de vins del Castell del Remei al pavelló poliesportiu i un maridatge de productes de Formatges Camps del Palau d’Anglesola i Argal.

Diumenge, uns setanta tractors van omplir el nucli urbà del municipi, tots inscrits en la tercera Trobada de Tractors Antics, organitzada per l’Associació de Tractors Antics de Miralcamp i el consistori. Altres entitats locals també van aprofitar la jornada per organitzar activitats, segons avança Joan Gómez a SEGRE. Així, el BTT Miralcamp va dur a terme una ruta ciclista pel terme municipal, a partir de dos quarts d’onze del matí. A les deu també es va inaugurar el mercat de productes artesans, amb estands que van omplir l’avinguda Països Catalans. No hi van faltar ni el club de futbol ni les puntaires. També hi va haver plaques de cava a la plaça Sant Jaume.

Més informació ->Clica aquí

Infolleida