Mollerussa adjudica els treballs d’adequació de 70 places d’aparcament

04/06/2019

Al carrer La Creu i el carrer Indústria i també millorarà l’aparcament del carrer Migdia

L’Ajuntament de Mollerussa ha adjudicat els treballs per adequar 2.594 metres quadrats d’aparcament gratuït prop del centre urbà. Representa una setantena de noves places distribuïdes en tres aparcaments diferents, dos dels quals ja estan habilitats com són el del carrer Migdia (30 places) i el del carrer Indústria (51 places), mentre que el tercer, situat al carrer la Creu (19 places), serà nou.

L’obra s’ha adjudicat a l’empresa Romà Infraestructures i Serveis SAU per un import de 56.866 euros i els treballs consistiran en pavimentar amb formigó els tres aparcaments. El termini d’execució és de 10 setmanes i es preveu que les obres puguin començar abans que acabi el mes de juny.

D’aquesta manera, el consistori continua apostant per dotar la ciutat de més places d’aparcament properes al centre després de la reforma d’aquesta zona que dóna prioritat al vianant.

Actualment el consistori està mantenint converses amb propietaris d’altres solars per tal d’adequar, en breu, una cinquantena de noves places d’aparcament de zona blava.

 

 

Anna Berga