Mollerussa aprova el projecte per convertir l'antic Musicland en seu dels escoltes

13/02/2018

El projecte, que es realitzarà en 3 fases, té un pressupost total de 491.325 euros

Nous passos per a que l’antic Musicland es converteixi en la seu de l’Agrupament Escolta Cal Met. L’Ajuntament de Mollerussa ha aprovat el projecte executiu de la reforma de l’interior de l’antiga discoteca, en el que també s’hi preveu habilitar una sala polivalent. El projecte té un cost de 491.000 euros i per ara s’executarà la primera de les tres fases, pressupostada en 224.000 euros, que consistirà en l’adequació de les dependències del cau. Tot i això, la posada en funcionament d’aquest nou espai dependrà de quan es realitzi la segona fase valorada en 97.000 euros, la qual, s’haurà de mirar la manera de tirar-la endavant juntament amb els escoltes, ja que enguany no està pressupostada.

La tercera fase té un pressupost de 168.000 euros que inclou habilitar una sala polivalent d’uns 10 metres quadrats, entre altres dependències.

Les obres que inclouen aquest projecte consisteixen en la reforma interna de l’edifici, que té una superfície de 946 metres útils, dels quals 809 es destinaran a acollir la seu de l’Agrupament Escolta Cal Met, que actualment es troba als baixos de l’església.

Anna Berga