Mollerussa celebra la 30a Aventura de Nadal amb una quarantena d’activitats

26/12/2019

La companyia Sidral ha estat l’encarregada de dur a terme l’espectacle inaugural de la 30a edició de l’Aventura de Nadal de Mollerussa. El parc, amb una quarantena d’activitats, estarà obert fins al 4 de gener.

Des del 26 de desembre i fins al 4 de gener, els infants de Mollerussa poden gaudir de la 30a edició de l’Aventura de Nadal. El parc proposa una quarantena d’activitats entre espectacles infantils i tallers, a més a més, de la vintena d’atraccions mecàniques i inflables que alberga el parc situat al Pavelló Pla d’Urgell, com explica l’alcalde del municipi, Marc Solsona.

Com a novetat, enguany s’ha habilitat una zona de creació artística perquè els infants puguin interactuar amb diferents materials com poden ser llums fluorescents, gomets o caixes de cartó, participant en un procés de creació conjunt, així ho ha explicat la regidora de joventut i festes, Raquel Pueyo.

L’horari del parc és de 16.00 hores a 21.00 hores, excepte el dia 31 que tancarà a les 20.00 hores i l’1 de gener que obrirà a les 17.00 hores.

Mariona Rebull i Martí